Időpont:
2012. július 23-28. (5 éjszaka)

A tábor célja és programja:
A hét fő céljai a hitbeli erősödés, a közösség építése és egy kis nyelvtanulás. Ezért naponként figyelhetünk majd Isten igéjére, lesznek beszélgetések, bizonyságtételek és közös éneklések is. Az angol tanulás nyelvórák keretében szokott zajlani. Ha nem is minden nap, de erre is szeretnénk időt szánni. A legtöbbet abból fogtok tanulni, ha próbáltok beszélgetni, angolul megszólalni. Az angol nyelvű igei alkalmakat tolmácsolni fogjuk. Délutánonként csoportos játékok és kirándulások lesznek.

Táborvezetők:
Szenci András - koordinátor (tel: 06 30 354 8889)
Szabó László - ifjúsági lelkész
Steve Gregg - az amerikai csoport vezető lelkésze

Utazás: vonattal
Indulás: július 23., reggel, Déli pu.
Érkezés: július 28., délután, Déli pu.

Költségek:
A tábor költsége diákoknak: 20.000 Ft, mely tartalmazza az utazást, szállást, teljes ellátást és az egyéb programokat is.
Ha ez az összeg gondot okoz, vagy többen jöttök egy családból, akkor a jelentkezésnél kérj kedvezményt. Ha módod van rá, fizesd ki a teljes összeget, ezzel is segítve a többieket.
Június 24-ig be kell fizetni 5000 Ft előleget, és a többit a tábor kezdetéig kell befizetni. Lehetőség van készpénzes befizetésre (bizonylatot a táborban kapod meg), és átutalásra is.
Információk az átutaláshoz: Újpest-Belsővárosi Református Ifjúsági Alapítvány, Bankszámlaszám: 11704007-20052298, Közlemény: Ifitábor, Balatonalmádi

Étkezés:
Reggelit és ebédet kapunk, a vacsorát a helyszínen készítjük el.

Jelentkezés:
Jelentkezz minél előbb! Az első héten jelentkezők Sport Szeletet kapnak. Ráadásul aki a jelentkezését az első 48 órában küldi be, egy Sport Szelet XL-t kap! (óra indult: 2012.05.31. 00:00)

Készüljünk a táborra imádsággal, hogy az Úr áldása kísérjen bennünket!

Szenci András

 

{iframe height="2100"}https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dEN4M3BhOHhwbThFZUNDM01FV3NBVnc6MQ{/iframe}