Szeretettel és hálás szívvel fogadjuk a testvérek adományait, mellyel gyülekezetünk szolgálatát támogatják. Adakozásra lehetőség van átutalással és pénztári befizetéssel is. Kérjük, hogy átutalásnál a befizető(k) személyét és az utalás pontos célját (pl. egyházfenntartói járulék, adomány egy bizonyos célra, vagy szabadon felhasználható adomány, ún. „Isten dicsőségére”) a közleményben mindig szíveskedjenek feltüntetni. Ahol egy utalásban több családtag nevében is történik befizetés, kérjük, hogy mindig egyértelműen jelöljék a családtagokat is.

Újpest-belsővárosi Református Egyházközség: 12010422-00116238-00100008

Aki gyülekezetünk állandó tagja szeretne lenni, annak évente legalább egyszer egyházfenntartói járulék címen kell befizetnie adományát. Az első befizetést kérjük személyesen tegyék meg a testvérek, hogy az elérhetőségi adatokat is egyeztetni tudjuk. Pénztári befizetésekre hivatali időben van lehetőség.

Lehetőség van továbbá ifjúsági alapítványunk közvetlen támogatására is, közvetlen adománnyal, vagy az SZJA 1% feljánlásával. Az alapítványba érkezett pénzből támogatjuk a gyermek és ifjúsági programok, táborok megvalósulását, tanítási eszközök beszerzését, fiatalok képzéseken való részvételét.

Újpest-belsővárosi Református Ifjúsági Alapítvány: 11704007-20052298

Honlapunkon a gyülekezeti ismertetője mellett megtalálható a rendszeres alkalmak listája és éves programok beosztása. A Prédikációk menüpontban visszakereshetők a korábbi istentiszteletek, a főoldalon pedig online hallgatási lehetőséget biztosítunk vasárnaponként és az evangélizációk alkalmával.

Aktuális programjainkról, hírekről a facebookon adunk hírt: https://facebook.com/ubrehu

Felkerültek a honlapra a éves programok, megtalálhatók az alkalmak időpontjai és az adott napi téma/igehely, amiről az alkalmon szó lesz. Az istentiszteletek listájában meg lehet nézni azt is, hogy mikor lesz úrvacsora illetve gyülekezeti ebéd.

 

Az alábbi linken megtalálható az Újpest-belsővárosi Református Egyházközség Adatvédelmi Tájékoztatója:

Tetejére