A cikkhez hangfelvétel tartozik Az előadássorozat első estéjén Dr. Illésy János és Balavány György tartottak előadást a gazdasági válságról, annak hatásairól és a váltságról, ami az ő életüket is megváltoztatta. Az előadás hanganyaga itt meghallgatható.

A cikkhez hangfelvétel tartozik A második estén Devich Márton és Pálúr János beszélgettek a kultúra és a média mai helyzetéről, és hogy mindez hogyan hat és nem hat az ő (hit)életükre. Az előadás hanganyaga itt meghallgatható.

A cikkhez hangfelvétel tartozik A sorozat harmadik estéjén Dr. Molnár Zoltán, Hajduböszörmény városi főorvosa beszélt a test és lélek egészségéről, és napjaink életvitelének, életritmusának erre gyakorolt hatásairól. Az előadás felvétele meghallgatható!

A cikkhez hangfelvétel tartozik A sorozat záróestéjén Süveges Gergő TV műsorvezető beszélgetett Dr. Pálhegyi Ferenc családpszichológussal és Fűtő Róbert református misszió lelkésszel. Válságban a család, és család a válságban...

Az előadás hanganyaga itt meghallgatható.

A cikkhez plakát tartozikvaltsag-ea-2009_plakat_thumbGyülekezetünk a misszió évének jegyében szeptember utolsó péntekétől négy részes előadássorozatot szervez, "Válság és váltság" címmel.

Letölthető plakátok, részletek és meghívó a "Bővebben..."-re kattintva

Tetejére