Gyülezetünk tiniklubja 2006-ban indult, nevünknek a KÉK betűszót választottuk, amely a Keresztyén Éretlenek Közössége nevet rövidíti.

Felső tagozatos korba lépve, a konfirmáció előtti években járó fiataloknak nyújt ez az alkalom lehetőséget barátok, és egy hívő közösség megtalálására, a hittanóráknál jóval kötetlenebb légkörben. A nyolcadikosoknak, akik szeretnének jövőre konfirmálni, kötelező előfeltétele a konfirmációs előkészítőknek. Alkalmainkat kéthetente vasárnap délután tartjuk, két igei és egy játékos alkalom felosztásban. Ezeket az igei alkalmakat a gyülekezeti teremben tartjuk, megpróbálunk kicsit Istenre és az Ő mondanivalójára figyelni, bibliaismereti tanítás keretében, a játékos alkalmakon pedig együtt töltünk el egy délutánt.

A KÉK csapata gyakran kapcsolódik be a gyülekezet szolgálataiba is, esküvőkön, gyereknapokon és más rendezvényeken segítünk, csapatot vezetünk, stb. Szeretettel várunk alkalmainkra, ez egy olyan lehetőség, ahová elhozhatod barátodat, osztálytársaidat is!

 

csoportkep_2011