Feltétlenül számítunk azok segítségére, akik az Alapítvány munkáját fontosnak tartják. Kérjük, támogassák ötlettel, imádsággal, eszközökkel, vagy anyagi javakkal!

Köszönjük mindazoknak, akik az eddigi években személyi jövedelemadójuk 1 %-át Alapítványunknak utalták. A befolyt összegből főleg gyerekek és fiatalok táborozásait és kirándulásait támogattuk. Minden évben, személyi jövedelemadó bevallásakor a megfizetett személyi jövedelemadó 1 %-áról rendelkezhet. A rendelkező nyilatkozat felső részébe kedvezményezettként alapítványunk nevét, és adószámát jelöljék meg (adószámunk: 19676126-1-41). Továbbá felhívjuk a figyelmüket, hogy a megfizetett személyi jövedelemadó másik 1 %-át az idén is átutaltathatjuk a Magyarországi Református Egyház javára. Kérjük, aki egyházunk javára szeretne rendelkezni, az a rendelkező nyilatkozat alsó felébe kedvezményezettként a Református Egyházat és a 0066-os számot írja be.

Alapítványunk számára banki átutalással, vagy postai csekken is küldhet támogatást. Csekket személyesen a templom bejáratánál és a lelkészi hivatalban lehet kérni, de kérésre postán is eljuttatjuk.

Adószám: 19676126-1-41

Bankszámlaszám: 11704007-20052298